Video geplaatst!
Door: Bas
Blijf op de hoogte en volg Bas
20 September 2007 | Cambodja, Kâmpóng Cham
Op dit moment giet het hier waterbommen, maar het zijn de laatste stuiptrekkingen van de moesson. Daarna begint de prettigste periode van het jaar waarin de temperatuur schommelt tussen de 25 en 30 graden. (Niemand klaagt hier over het weer... :)
Het 'Big Brother' taal huis begint af en toe wat te vervelen en iedereen heeft steeds meer zin om over een kleine 2 weken een bezoek te brengen aan onze nieuwe woonplaatsen voor de komende 2 jaar. Voor dat dát gebeurt, gaan we eerst nog terug naar de hoofdstad Phnom Penh en dat betekent lekker stappen en westers eten. Ik neem het er vol van, zodat ik genoeg culinaire en sociale herinneringen mee kan nemen naar mijn nieuwe woonplaats.
Voor wie google earth leuk speelgoed vindt: De provincie heet Rattanakiri, de hoofdstad is Ban Lung, en mijn dorp-op-palen plaatsje heet Borkheo.
Nog een praktische: Sommige lezers hebben reacties geplaatst, maar ik heb de email adressen niet van iedereen. Dus:
Rinke: Ben voor de derde keer ontzettend blij voor je!!
Hilja: deze is zeker niet van mij!! :) Rein en Mieke: Ik heb nog steeds aanvallen :)
20 September 2007 - 11:57
Broertje:
Wat een mooiste cadeau wat ik van je kan krijgen. Heerlijk en dank je wel. Nu aan het werk. Pa en Ma stonden net ook opeens voor me op mijn werk. Voel me vereerd en rijkelijk gelukkig met zo'n familie. Bas, je ziet er lekker uit. Mis je. Vanavond moet Heerenveen voor UEFA Cup. Deze verjaardag kan dus helemaal perfect worden.
Knuffels. Daan -
21 September 2007 - 11:55
Wim:
beste Bas,
Nog even doorzetten in het BIG Brother huis. Voor mij is het nog een week, dan naar Bangkok. Info bijeenkomsten en dan door naar Tak.
Ik kijk er ook naar uit, en ben benieuwd, waar te gaan wonen.
Veel plezier verder.
Wim -
21 September 2007 - 18:45
Rein:
Aanvallen... je hebt toch geen w... meegesmokkeld of is het daar vrij verkrijgbaar, zeg maar;-)
23 September 2007 - 17:55
Gerard:
Maar het is gelukt zie ik, het videotje. Mieke en zijn momenteel aan het verhuizen. d.w.z. keuken slopen, Afplakken, verven, etc... Toen het plafond geschildert moest worden misten wij jou ;-. 'k zal wat pix van de verbouwing op m'n site zetten, kan je op afstand meegenieten.. Als je een keertje niet thuus kunt komen kan je uiteraard altijd blijven pitten in ons nieuwe stulpje. ;-)
@Daan: gefeliciteerd :-) -
23 September 2007 - 18:00
Mieke:
Hoi Bas,
Dus je mist mij niet?? Dan zal het eten daar vast beter zijn dan hier...............
Mieke -
25 September 2007 - 13:07
Mama:
Bas, we lezen en leven mee. Zo leuk dat we je via Skype zagen en spraken.
Helaas hoorde en zag je papa en mij niet (misschien maar goed ook), maar het blijkt dat je voor de webcam niet elke USB poort kan gebruiken, dus zullen we a.s. zondag weer om 10 uur 's morgens afspreken? (Nederlandse tijd).
Verschrikkelijk dat je de hele nacht opggesloten zat op het terras, maar wel wwer een avontuurtje natuurlijk. Ook regent het hier volop op dit moment. Lekker herfstweertje.
Liefs en tuten. Mama